Kérjük kedves Vendégeinket a házirend betartására,hogy az Önök után érkező Vendégek is zavartalanul és ugyanazon a színvonalon tölthessék pihenésüket!

-A nyaraló 15:00-tól foglalható el,kijelentkezés napján 10:00-ig szükséges elhagyni!

-A házban SZIGORÚAN TILOS a dohányzás!

-A nyaralóban az elérhető víz NEM IVÓVÍZ,mosogatásra,zuhanyzásra alkalmas!

-Kérjük este 22:00-tól reggel 8:00-ig kerüljék a hangoskodást!Természetesen az észszerűség határain belül megengedett a zenehallgatás és minden ide tartozó tevékenység.

-Kérjük ügyeljenek a ház és környezet tisztaságára!

-Kérjük a házban és az udvaron lévő berendezések rendeltetés szerű használatát!Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetés szerű használat miatti anyagi károkért vagy balesetért!Ezeknek a felelőssége a vendéget terheli.

-Töréseket kérjük jelezni,hogy időben tudjuk pótolni a hiányzó darabokat!

-Szemetet és cigaretta csikket az erre a célra szolgáló szemeteskukákba illetve hamutartókba legyenek szívesek dobni!

-Medence,jakuzzi,szauna,trambulin,játszótér,csónak használata csak saját felelősségre!

-Szaunába,jakuzziba,medencébe TILOS A BEMENETEL CIPŐVEL ILLETVE SÁROS LÁBBAL!

-Medence és jakuzzi karbantartását kizárólag mi végezzük!A medencéhez tartozó aknába lemenni SZIGORÚAN TILOS,gépészethez hozzányúlni Tilos!Bármilyen ebből eredendő kár a Vendéget terheli!

-Tüzet rakni szigorúan a kijelölt -bográcsozó- helyen szabad!

-A ház fogad háziállatot amennyiben szobatiszta!Kérjük Vendégeinket biztosítsák kedvencük fekhelyét!Tilos az állatnak a kanapéra és az ágyra felmenni és ott aludni az esetleges szőrallergia miatt,ha mégis erre utaló jelet tapasztalunk a vegytisztítási költség a Vendéget terheli!Kérjük az állat utáni ürüléket felszedni!

-Ha elhagyják a házat,kérjük zárják be az ajtót,ablakokat,kaput. Feltétlenül kapcsolják le a lámpákat,az elektromos eszközöket és zárják el a csapokat!A házban hagyott értékeikért felelősséget nem tudunk vállalni.

-Kérjük kedves Vendégeinket,ha megtetszett a házból valami,nagyon szívesen megosztjuk honnan szerezhető be,vagy segítünk a beszerzésben! 

-A megadott távozási időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

-Kérjük a horgászati szabályzat betartását!

Jó pihenést és kellemes időtöltést kívánunk!